ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Κατερίνα Παπανάτσιου νέο πρόσωπο στο υπουργείο Οικονομικών

00:11 - 05 Νοε 2016 | Οικονομία
H Κατερίνα Παπανάτσιου νέο πρόσωπο στο υπουργείο Οικονομικών
Η Κατερίνα Παπανάτσιου παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Τρύφωνα Αλεξιάδη στη νέα κυβέρνηση και είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στον περισσότερο κόσμο.

H νέα υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου είναι βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Γεννήθηκε στον Αλμυρό στις 7 Μαρτίου 1960. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 

ίναι οικονομολόγος, εργάστηκε ως προϊστάμενη λογιστηρίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και αργότερα διατηρούσε λογιστικό/φοροτεχνικό γραφείο.

 

Η κ.Παπανάτσιου είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά. Εξελέγη Βουλευτής Μαγνησίας το 2015.

 

Ήταν μέλος του ΚΚΕ. Εντάσσεται στο Συνασπισμού με την ίδρυσή του και συνεχίζει με τη δημιουργία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Μαγνησία Ασχολήθηκε με τον τομέα της Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και συμμετέχει στο συντονιστικό της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:26 - 05 Νοε 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.