ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης:Τεράστιες οι ουρές,δεν λειτουργεί το σύστημα

10:03 - 08 Φεβ 2017 | Οικονομία
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης:Τεράστιες οι ουρές,δεν λειτουργεί το σύστημα
Στις ουρές θα περιμένουν για ώρες όσοι θέλουν να καταθέσουν αίτηση για την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Η αρμόδια αρμόδια υπουργός Θεανώ Φωτίου υπογράμμισε πως η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια και πως ούτε η NASA δεν θα τα είχε καταφέρει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σύστημα και πάλι δεν λειτουργεί. Η αντιδήμαρχος Μαρία Στρατηγάκη, μοίρασε η ίδια «νούμερα προτεραιότητας» ώστε να υπάρχει κάποια σειρά. Η κυρία Στρατηγάκη μοίρασε μόνο 50 τέτοια νούμερα, καθώς θεωρείται απίθανο να εξυπηρετηθούν περισσότεροι υποψήφιοι σε μία ημέρα. 

Η ίδια είπε σε όσους δεν έχουν πάρει νούμερο να αποχωρήσουν καθώς δεν υπάρχει λόγος ταλαιπωρίας, ενώ όπως ανέφερε, όποια ημέρα μέσα στον Φεβρουάριο και αν κατατεθεί η αίτηση, ακόμα και στις 28 Φεβρουαρίου, τα χρήματα του επιδόματος θα καταβληθούν τέλος Μαρτίου. 

Παράλληλα, η κ. Στρατηγάκη ανακοίνωσε πως όπως πληροφορείται από το υπουργείο Εργασίας, πιθανότατα αύριο το σύστημα θα έχει αποκατασταθεί.

Χθες η αρμόδια υπουργός απολογήθηκε για τις δυσλειτουργίες, τονίζοντας πως η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια (ηλεκτρονικά) και πως... ούτε η NASA δεν θα τα είχε καταφέρει.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:08 - 08 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.