ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τούρκος υπουργός: Κρατάμε όρθια την ελληνική οικονομία

16:50 - 09 Φεβ 2017 | Οικονομία
Τούρκος υπουργός: Κρατάμε όρθια την ελληνική οικονομία
Οι τουριστικές δραστηριότητες της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά είναι ένας από τους λόγους που η ελληνική οικονομία είναι όρθια, υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός ΕΕ Ομέρ Τσελίκ σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΕ για άρση εφαρμογής για βίζα μερικών ημερών σε Τούρκους πολίτες που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος υπουργός όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της ΕΕ είπε ότι η Ελλάδα περνάει μια δύσκολη περίοδο.

 

"Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κρατάνε όρθια την ελληνική οικονομία είναι οι τουριστικές δραστηριότητες της Τουρκίας στα νησιά αλλά αυτό το ζήτημα της μη έκδοσης των πραξικοπηματιών στρατιωτικών έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις των δύο χωρών. Το αποτέλεσμα της άρσης της εφαρμογής ‘βίζα στην είσοδο’ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σημαίνει πιο πολύ ότι η Ευρώπη θα κλειστεί στον εαυτό της παρά ότι εμποδίζεται η είσοδος στους Τούρκους”, ανέφερε.

 

Βέβαια, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η μη έκδοση των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών από την Ελλάδα δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις των δύο χωρών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.