ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης σε Σόιμπλε: Μείωση φορολογίας, μείωση δαπανών και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

15:25 - 14 Φεβ 2017 | Οικονομία
Μητσοτάκης σε Σόιμπλε: Μείωση φορολογίας, μείωση δαπανών και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις
Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ ανέπτυξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε την Τρίτη το μεσημέρι στο Βερολίνο, με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η συνάντηση διήρκεσε 70 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σόιμπλε, στο υπουργείο Οικονομικών, χωρίς μετά να ακολουθήσουν δηλώσεις.

 

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν οι στενοί συνεργάτες του, ο τομεάρχης Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο σύμβουλος δημοσιονομικής πολιτικής, Στέλιος Πέτσας, με τη βοήθεια των οποίων έγινε εκτενής παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, που έχει φτιαχτεί με γνώμονα την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

 

Σύμφωνα με πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως το πρόγραμμα έχει στις κορυφές του τριγώνου του τη μείωση της φορολογίας και των δαπανών με την ταυτόχρονη προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

 

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ, όπου μίλησαν σε πιο πολιτικό επίπεδο, με το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που η ΝΔ φιλοδοξεί να προωθήσει εφόσον βρεθεί στην κυβέρνηση.

 

Το ραντεβού του κ. Μητσοτάκη με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας εξελίχθηκε σε ένα πιο τεχνικό επίπεδο.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει γεύμα εργασίας με Γερμανούς επιχειρηματίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.