ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ντου» στα κεντρικά της ΔΕΗ από Ζωή και «Δεν Πληρώνω»

11:46 - 27 Απρ 2017 | Οικονομία
«Ντου» στα κεντρικά της ΔΕΗ από Ζωή και «Δεν Πληρώνω»
«Εισβολή»στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» μαζί με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κίνηση των μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω» ήταν προγραμματισμένη και σύμφωνα με τους ίδιους, σκοπός του ήταν να βοηθήσουν στους διακανονισμούς με τη ΔΕΗ όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Μαζί τους ήταν η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Η ίδια ανέφερε πως πήγε στα κεντρικά της ΔΕΗ μετά από την έκκληση του κινήματος Δεν Πληρώνω, καθώς υπάρχει μία εκστρατεία της ΔΕΗ εναντίων πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν την οφειλή τους. «Πρόκειται άνεργους και άρρωστους ανθρώπους και εμείς θέλουμε να είμαστε δίπλα τους για να τους παράσχουμε αρωγή. Να μην είναι τα θύματα.  


Η ΔΕΗ έστειλε εξώδικα και αδυνατούσαν να πληρώσουν. Αυτοί θέλησαν διακανονισμό αλλά ήταν κλειστή η πόρτα της διεύθυνσης. Σήμερα άνοιξε και τώρα εκκρεμεί να προσδιοριστεί η πρόταση της ΔΕΗ για να έχουν πρόσβαση οι πολίτες στο ρεύμα», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθεριας.


Παράλληλα κατάγγειλε πως «δεν μπορεί ο πολίτες να αντιμετωπίζεται ως εχθρός και να οδηγείται σε αδιέξοδο. Υπάρχει μία ενθάρρυνση των πολιτών από τους υπαλλήλους τηε ΔΕΗ να φύγουν από τη ΔΕΗ και να πάνε σε ιδιωτικές εταιρείες».

 

H διευθύντρια του καταστήματος δέχθηκε να δει αντιπροσωπεία του κινήματος και τρία άτομα με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.