ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονική δημοπρασία για δέκα ακίνητα

16:04 - 07 Ιουν 2017 | Οικονομία
ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονική δημοπρασία για δέκα ακίνητα
Με δέκα ακίνητα, αρκετά από τα οποία είχε επιχειρήσει να τα πωλήσει ή να τα μισθώσει και στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, συνεχίζει το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες μέσα από την πλατφόρμα που λειτουργεί στον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr. Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης του Διαγωνισμού ορίζεται στις 31 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για τα ακίνητα:

 

1. Δίμηνι Βόλου Ν. Μαγνησίας: Περιφραγμένο Βιομηχανικό οικόπεδο, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Α΄ΒΙΠΕ Βόλου με πρόσωπο στο νότιο όριο της ΒΙΠΕ (πώληση).

 

2. Σανατόριο Μάνα: Αγροτεμάχιο, όμορο στο Σανατόριο Μάνα, στην θέση Κορφοξυλιά του δήμου Γορτυνίας που βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία (50ετής μίσθωση).

 

3. Παλιά πόλη Ναυπλίου: Τριώροφο κτίριο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6 εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).

 

4. Πάτρα, Αχαΐα: Τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ. 8 στο κέντρο της Πάτρας (πώληση).

 

5. Ιπποκράτους 88: Εξαώροφο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας με υπόγειο, ισόγειο με πατάρι και δώμα (πώληση).

 

6. Αιόλου 17 και Ερμού 64: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

 

7. Πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας: Διώροφο κτίσμα στο ορεινό χωριό Κλειτορία του Δήμου Καλαβρύτων. Βρίσκεται σε απόσταση 400μ από την κεντρική πλατεία και είναι προσβάσιμο μέσω της επαρχιακής οδού Τρίπολης-Καλαβρύτων (πώληση).

 

8. Πρώην Ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας: Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης – Ανδρίτσαινας, στην συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).

 

9. Σαμπάριζα, Ερμιόνη: Τρία γειτνιάζοντα οικόπεδα στην Σαμπάριζα Ερμιόνης του Νομού Αργολίδας (πώληση).

 

10. Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου Ξενοδοχείου 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.