ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ.Μίχαλος: Επανεξελέγη αναπληρωτής πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων

13:09 - 30 Οκτ 2017 | Οικονομία
Ομόφωνα επανεξελέγη στη θέση του αναπληρωτή προέδρου των Ευρωεπιμελητηρίων ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Η γενική συνέλευση των Ευρωεπιμελητηρίων συνήλθε στις Βρυξέλλες, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, για την εκλογή νέου προεδρείου. Ο κ. Μίχαλος κατείχε τη θέση αυτή από τον Ιούνιο του 2014, ενώ έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων.

Νέος πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων εξελέγη ο Christoph Leitl (Αυστρία). Αναπληρωτές πρόεδροι εξελέγησαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος (Ελλάδα), Ian Talbot (Ιρλανδία) και Stephan Müchler (Σουηδία). Οι αναπληρωτές πρόεδροι έχουν διετή θητεία. Ενώ, στη θέση των αντιπροέδρων τοποθετήθηκαν ο κ. Rifat Hisarciklioglu (Τουρκία) και η κ. Martha Schultz (Αυστρία).

Μετά την επανεκλογή του ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος δήλωσε: «Είναι άκρως τιμητική για την επιχειρηματική και επιμελητηριακή κοινότητα η επανεκλογή μου στη θέση του αναπληρωτή προέδρου των Ευρωεπιμελητηρίων. Και στη νέα μου αυτή θητεία, από κοινού με τους συναδέλφους μου στην ΕΕ, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα που εμποδίζουν την επιχειρηματική δράση. Στόχος μας είναι να επέλθει μια ουσιαστική ενοποίηση σε οικονομικό επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς όφελος της επιχειρηματικότητας. Ταυτόχρονα, θα επιχειρήσουμε και την περαιτέρω στήριξη της ελληνικής οικονομίας που, κατά κοινή ομολογία της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, αρχίζει να βγαίνει από την κρίση και να ανακτά τη δυναμική της».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.