ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Digital Disruption Sessions: Τεχνολογία & μάρκετινγκ συναντιούνται στο Delphi Economic Forum Κύριο

17:48 - 01 Μαρ 2018 | Οικονομία
Digital Disruption Sessions: Τεχνολογία & μάρκετινγκ συναντιούνται στο Delphi Economic Forum
Ο νέος, ανατρεπτικός ρόλος της τεχνολογίας στο μάρκετινγκ και την κοινωνία θα βρεθεί στο επίκεντρο των Digital Disruption Sessions, μιας πρωτοβουλίας ανοικτών συζητήσεων η οποία πραγματοποιείται στις 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, εκεί όπου για τέσσερις ημέρες χτυπά η καρδιά της ελληνικής οικονομίας.

Τα Digital Disruption Sessions διοργανώνονται από τη VALUECOM, με την υποστήριξη της Vodafone, στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum, υποδεχόμενα σημαντικούς εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε επαφή με τους guru της ψηφιακής εποχής. Συντονιστές θα είναι οι δημοσιογράφοι Στέλλα Κάσδαγλη, Αντώνης Σρόιτερ και Πόπη Τσαπανίδου.

Alex Manos

 

Ο Αλέξανδρος Μάνος, CEO της VALUECOM, μίλησε στο Reporter σχετικά με τους στόχους αλλά και το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας: «Αναγνωρίζοντας ότι στη νέα ψηφιακή εποχή, τεχνολογία και μάρκετινγκ συγκλίνουν και δημιουργούν ένα νέο δυναμικό τοπίο που μας παρέχει εντυπωσιακές δυνατότητες να επικοινωνήσουμε διαδραστικά χρησιμοποιώντας πλήθος διαφορετικών μέσων και εργαλείων, επιθυμούμε μέσα από τα DIGITAL DISRUPTION SESSIONS να ξεκινήσουμε μια νέα συζήτηση. Μια συζήτηση με δημιουργούς περιεχομένου, εκπροσώπους των ΜΜΕ, ειδικούς της επικοινωνίας, μέλη της κοινωνίας των πολιτών και κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε  το ρόλο των νέων τεχνολογιών στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία αλλά και τη σημασία του FULL STACK MARKETING, όπως εμείς ονομάζουμε στη VALUECOM την ολιστική διαχείριση όλων αυτών των νέων και συναρπαστικών τεχνολογιών».

Όπως διευκρινίζει ο κ. Μάνος, το Σάββατο 3/3 στα Digital Disruption Sessions που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum οι ομιλίες εστιάζονται σε 3 άξονες:

  • Την επιρροή της τεχνολογίας στην ΕΚΕ και τις δράσεις ΕΚΕ
  • Τις αλλαγές τοπίου στα media και την ανάδειξη της σημασίας των influencers,
  • Τις αλλαγές που φέρνει η νέα τεχνολογία στις υπηρεσίες Υγείας, την Ασφάλιση και την Τραπεζική.

«Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε διεθνείς ομιλητές τις κκ Leila Janah, Jessica Gioglio και Andra Keay, τις οποίες γνωρίσαμε στα κορυφαία συνέδρια τεχνολογίας/οικονομίας όπως το World Economic Forum (Davos), το Websummit, το  Leade.rs και το SXSW, και τους επιλέξαμε γιατί καλύπτουν 3 διαφορετικές συμπληρωματικές οπτικές. Σε κάθε ενότητα, συνδυάζονται οι εισηγήσεις ενός keynote ομιλητή με πάνελ ομιλητών. Το επιλέξαμε γιατί θέλουμε να συνδυάσουμε τη διεθνή οπτική του keynote speaker με την τοπική ματιά και γνώση που θα μας παρέχουν οι Έλληνες συμμετέχοντες στα πάνελ», επεξηγεί ο κ. Μάνος, καταλήγοντας πως «τα Digital Disruption Sessions είναι για εμάς μια στρατηγική προτεραιότητα ποιότητας και εξωστρέφειας και έχουμε ήδη οργανώσει τα επόμενα στάδια ανάπτυξής τους».

Ακολουθούν, αναλυτικά, οι ενότητες και οι ομιλητές των Digital Disruption Sessions:

  • “Technology empowers the community / the new CSR : empowerment through training & education”

Για το ρόλο της τεχνολογίας στην ανάπτυξη της κοινωνικής ευθύνης θα μιλήσει η Leila Janah, ακτιβίστρια και  CEO των Samasource και LXMI, δύο εταιρειών με αποστολή να περιορίσουν την παγκόσμια φτώχεια συμβάλλοντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις από σημαντικές προσωπικότητες:

Cyril Claquin, Managing Director, Pernod Ricard Hellas

Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής

Γιώργος Νικολετάκης, συνιδρυτής The Tipping Point

Μαρία Σκάγκου, Επικεφαλής Νομικών και Εξωτερικών Σχέσεων, Vodafone Ελλάδας

Μαρία Φουντά, ‎Country Marketing Manager, ‎Google Ελλάδας

Το πάνελ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Στέλλα Κάσδαγλη

  • “New media: The rise of the micro-influencer & experience building”

Η αυξανόμενη επιδραστικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και το φαινόμενο των micro-influencers θα αποτελέσει το θέμα συζήτησης για το 2ο πάνελ, του οποίου θα ηγηθεί η Jessica Gioglio, συγγραφέας και Digital & Social Media Strategist. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

Αθηνά Γεωργιάδου, Content Director, Stardust Influencers Agency

Γαλάτεια Λασκαράκη, Διευθύντρια, Marie Claire Ελλάδας

Κώστας Μυλωνάς, Executive Marketing Director, Unilever

Άκης Πετρετζίκης, Chef και Διευθύνων Σύμβουλος, Akis Petretzikis Ltd

Το πάνελ  θα συντονίσει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου

  • “Health, Banking & Insurance disrupted”

Την επιρροή των νέων τεχνολογιών στους κλάδους της Υγείας, της Τραπεζικής και των Ασφαλίσεων θα αναλύσει η Andra Keay, Managing Director της Silicon Valley Robotics, και θα τοποθετηθούν σχετικά οι:

Bassim Haidar, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Channel IT

Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος, Interamerican Group

Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Hellas Direct

Έφη Πρεσβεία, Digital Financial Services Lead, Management and Technology Consulting, Accenture

Το πάνελ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ.

PANTAZIS 1200X627

«Είναι μεγάλη μου χαρά να παρευρεθώ στα φετινά Digital Disruption Sessions, στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum και να συμμετάσχω στο πάνελ "Health, Banking & Insurance disrupted". Όπως θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι ψηφιακές τεχνολογίες, η τεχνητή νοημοσύνη και η οικονομική καινοτομία έρχονται σε συνδυασμό ώστε να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε και βιώνουμε τα χρηματοοικονομικά προϊόντα», τονίζει στο Reporter ο Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Direct, ο οποίος συμμετέχει στο Session #3 με θέμα την επιρροή των νέων τεχνολογιών στους κλάδους της Υγείας, της Τραπεζικής και των Ασφαλίσεων.

«Στην Hellas Direct επιδιώκουμε να φέρουμε την επανάσταση στην αλυσίδα ασφαλιστικής αξίας, υιοθετώντας τεχνολογία αιχμής και επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην επιχειρησιακή αριστεία. Πιστεύουμε στην εδραίωση της διαφάνειας και της δικαιοσύνης σε μια ιστορικά αδιαφανή βιομηχανία και χαιρετίζουμε προσπάθειες όπως αυτή, να φέρουν τη συζήτηση για την καινοτομία στο προσκήνιο», συμπληρώνει ο κ. Πανταζής.

Τα Digital Disruption Sessions θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαρτίου στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum, στο ξενοδοχείο Αμαλία στους Δελφούς, από τις 14.30 έως τις 18.00.

Η εγγραφή στα Digital Dissruption Sessions είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://digitaldisruptionsessions.gr/#register.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Digital Disruption Sessions, όπως και το πλήρες πρόγραμμα, θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου.

 

Μαριλένα Καραβασίλογλου

Τελευταία τροποποίηση στις 17:57 - 01 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.