ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου κ. Andris PIEBALGS

15:09 - 10 Απρ 2007 | Οικονομία
Ο Επίτροπος κ. Andris Piebalgs, αρμόδιος για τα θέματα Ενέργειας, θα επισκεφθεί την Αθήνα,προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει για θέματα της αρμοδιότητάς του με εκπροσώπους της κυβέρνησης και με εταίρους που δραστηριοποιούνται στο τομέα της ενέργειας.

Το βράδυ της Πέμπτης 12 Απριλίου, ο Επίτροπος θα συμμετάσχει σε δείπνο που θα παραθέσει ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας στο οποίο θα συμμετέχει και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Την Παρασκευή 13 Απριλίου, ο κ. Piebalgs θα έχει διαδοχικές συναντήσεις:

- Mε τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Σιούφα

- Mε εκπροσώπους εταίρων (φορείς, Οργανισμοί, μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις) που δραστηριοποιούνται στο τομέα της ενέργειας προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στα ενεργειακά θέματα, ιδιαίτερα όπως αυτές διαμορφώνονται μετά την παρουσίαση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του πακέτου «Ενέργεια για ένα μεταβαλλόμενο κόσμο».

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Ανάπτυξης και του Επιτρόπου 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Επίτροπος κ. Piebalgs θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα.

Τέλος, το πρόγραμμα επίσκεψης του Επιτρόπου θα ολοκληρωθεί με ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιήσει με τους Πρέσβεις των Κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία οργανώνεται από τον Πρέσβη της Γερμανίας (χώρα που ασκεί την Προεδρία της Ε.Ε.).

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.