ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Times: Πράσινο φως για να τερματίσει η Ελλάδα τη λιτότητα

11:52 - 27 Απρ 2018 | Οικονομία
Times: Πράσινο φως για να τερματίσει η Ελλάδα τη λιτότητα
Στις δηλώσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από την επίσκεψή του στην Αθήνα στέκονται οι Times του Λονδινου, στις οποίες ο επικεφαλής της Κομισιόν ανέφερε πως στην Ελλάδα δίνεται «πράσινο φως», προκειμένου να επιτευχθεί ο τερματισμός της λιτότητας από το φετινό καλοκαίρι.

«Οι προσπάθειες της Ελλάδας ήταν εξαιρετικές», δήλωσε ο επικεφαλής της Κομισιόν μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. «Προσπαθούμε τώρα για μια καθαρή έξοδο για την Ελλάδα που δε θα χρειαστεί κάποια προληπτική γραμμή στήριξης, πρόσθεσε -αναμένει να ξαναγίνει η Ελλάδα κανονική χώρα μετά το καλοκαίρι», ήταν η ατάκα που ξεχώρισαν οι Times.

Και στη συνέχεια αναπαράγουν ακόμη ένα μέρος των δηλώσεων του κ. Γιούνκερ, με τις οποίες τόνισε ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα υποσχέθηκε να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις. Υποστηρικτές του Έλληνα πρωθυπουργού πιστεύουν ότι μπορεί να παρουσιάσει τη λήξη του προγράμματος ως σημαντικό πολιτικό επίτευγμα και να ανατρέψει το χάσμα που τον χωρίζει από τους συντηρητικούς στις δημοσκοπήσεις».

«Στην "καθαρή έξοδο" της Ελλάδας πιστεύει και ο Έλληνας πρωθυπουργός», καταλήγουν οι Times.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.