ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινούν οι εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου Κυκλάδων

10:41 - 05 Ιουν 2018 | Οικονομία
Ξεκινούν οι εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου Κυκλάδων
Η Σύρος θα φιλοξενήσει τις εργασίες του 15ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανάπτυξη, που ξεκινούν σήμερα το απόγευμα, στην διάρκεια των οποίων θα κατατεθούν προτάσεις και θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την πορεία ανάπτυξης των νησιών και την επίλυση των προβλημάτων τους.

Στη διόργανωση «Νότιο Αιγαίο οι Κυκλάδες στην πρώτη γραμμή» θα παραστούν 16 υπουργοί και υφυπουργοί και η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης, με ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπ. Οικονομίας Γιάννη Δραγασάκη που θα αναφερθεί και στα συμπεράσματα του συνεδρίου.

Η Περιφέρεια της περιοχής είναι η μόνη -με εξαίρεση την Αττική, που αποτελεί κατηγορία από μόνη της- στην οποία έχουμε δύο συνέδρια, ένα στα Δωδεκάνησα που ολοκληρώθηκε στη Ρόδο τον Απρίλιο και ένα στις Κυκλάδες.

Στο πλαίσιο εργασιών του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Νάξο, θεματικός διάλογος με αντικείμενο την αγροτική ανάπτυξη και την αλιεία παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Τσιρώνη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.