ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Ελληνικές Αμυντικές Εταιρείες εξάγουν (ακόμα) προϊόντα υψηλής τεχνολογίας

18:44 - 05 Δεκ 2018 | Οικονομία
Οι Ελληνικές Αμυντικές Εταιρείες εξάγουν (ακόμα) προϊόντα υψηλής τεχνολογίας
Η ΕABI συμμετείχε δυναμικά στην 1η Έκθεση αμυντικού υλικού στο Καΐρο με μεγάλο αριθμό εξαγωγικών εταιρειών της. Η συμμετοχή κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχής τόσο από το ενδιαφέρον των ξένων επισκεπτών, όσο και από τις σημαντικές επισκέψεις ανωτάτων στελεχών της Αιγυπτιακής Κυβέρνησης (Πρόεδρος , Υπουργός Άμυνας, Αρχηγός Αιγυπτιακών ΕΔ κλπ), οι οποίοι επισκέφθηκαν τα περίπτερα των Ελληνικών εταιρειών και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα τους.

Ο ΣΕΚΠΥ εκφράζοντας την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, ευχαριστεί τόσο το ΥΕΘΑ που έθεσε το Ελληνικό περίπτερο υπό την Αιγίδα του, όσο και τη ΓΔΑΕΕ και τα στελέχη της, η οποία με τη συνεχή παρουσία της, σε όλες τις εκθέσεις ανά τον κόσμο που συμμετέχουν Ελληνικές εταιρείες, στηρίζει την προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της ΕΑΒΙ.

Η υποστήριξη της ΓΔΑΕΕ, σε συνάρτηση με τις προσπάθειες των επιχειρηματιών και των εργαζομένων στην Αμυντική Βιομηχανία, έχει ως αποτέλεσμα τις εξαγωγικές επιτυχίες των Ελληνικών Αμυντικών Εταιρειών, με τελευταίο παράδειγμα της THEON στην Γερμανία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση τιυ Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού, οι Ελληνικές Αμυντικές Εταιρείες καταφέρνουν σε αυτή τη δύσκολη για τη Πατρίδα μας συγκυρία να κατασκευάζουν και να εξάγουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας (μέρη αρμάτων μάχης, αντιαεροπορικών συστημάτων, μεταγωγικών αεροσκαφών, ηλεκτροπτικά συστήματα και μέσα τηλεπικοινωνιών, σκάφη και είδη ατομικής προστασίας  κλπ), που προορίζονται για τις ΕΔ ακόμα και των ισχυρότερων χωρών του κόσμου.

Η Εθνικής σημασίας προσπάθεια αυτή, πρέπει  να υποστηριχθεί από όλους και να μείνει έξω από τα συνήθη για τη χώρα μας, αυτοκαταστροφικά, μικροπολιτικά, μικροεπιχειρηματικά παιχνίδια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.