ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σβίγκου για Σημίτη: Η έξοδος από τη μνημόνια είναι πραγματικότητα

16:35 - 30 Δεκ 2018 | Οικονομία
Απάντηση στις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη σχετικά με τη βέβαιη προσφυγή της Ελλάδας σε δανεισμό στον ESM, έδωσε σήμερα η Ράνια Σβίγκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα. Η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM» και «την απάντηση την δίνουν καθημερινά, η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων Ευρωπαίων αξιωματούχων», επισήμανε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα», συνέχισε η Ράνια Σβίγκου.

 

«Η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα. Όσες, λοιπόν, συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην Πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.