ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντοπίστηκε ιστότοπος παράνομου στοιχηματισμού μετά από καταγγελία

10:32 - 26 Φεβ 2019 | Οικονομία
Εντοπίστηκε ιστότοπος παράνομου στοιχηματισμού μετά από καταγγελία
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκε ιστότοπος που παρείχε παράνομα στη χώρα μας υπηρεσίες στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων, μέσω διαδικτύου.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία χρήστης της ιστοσελίδας προέβη σε στοιχηματισμό χωρίς να του πιστωθούν οι αποδόσεις (κέρδη) ενώ παράλληλα αφαιρέθηκε και το διαθέσιμο υπόλοιπο του χρηματικού ποσού από τον λογαριασμό του.

 

Από την άμεση αστυνομική και ψηφιακή έρευνα που ακολούθησε, στο πλαίσιο της οποίας αναλύθηκαν και αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά δεδομένα και άλλων καταγγελιών, εντοπίστηκε ο ιστότοπος για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε μέσω εταιρείας σε χώρα του εξωτερικού.

 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την υπαγωγή του ιστότοπου στον κατάλογο μη αδειοδοτημένων υπηρεσιών (Blacklist).

 

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίσθηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.