ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Η κυβέρνηση των φόρων και των κατασχέσεων

16:55 - 25 Απρ 2019 | Οικονομία
ΝΔ: Η κυβέρνηση των φόρων και των κατασχέσεων
Τα «βέλη» τους κατά της κυβέρνησης στρέφουν οι βουλευτές της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας και Απόστολος Βεσυρόπουλος, τονίζοντας πως «πανηγυρίζει για τα αχρείαστα υπερπλεονάσματα» και επισημαίνουν την ανάγκη αλλαγής σελίδας στην πολιτική σκηνή.

Ειδικότερα στη σχετική δήλωση αναφέρουν:

«Η Κυβέρνηση των 29 νέων φόρων, των κατασχέσεων σε 1,2 εκατ. Έλληνες πολίτες και των μαζικών πλειστηριασμών πανηγυρίζει για τα αχρείαστα υπερπλεονάσματα που προέρχονται από την υπερφορολόγηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων και την εσωτερική στάση πληρωμών.
 
Το αποτέλεσμα της πολιτικής των αχρείαστων υπερπλεονασμάτων είναι η ισχνή οικονομική μεγέθυνση, η κατάρρευση της μεσαίας τάξης και η διόγκωση του ιδιωτικού χρέους. Μόνο τους δύο πρώτους μήνες του 2019 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν κατά 2,15 δισ. ευρώ. Ενώ οφειλές στην εφορία έχουν συνολικά πάνω από 4 εκατ. πολίτες. 
 
Απαιτείται μία άλλη πολιτική, οικονομικά πιο αποτελεσματική και κοινωνικά πιο δίκαιη. Η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, θα τονώσει τη ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, θα προσελκύσει επενδύσεις ώστε η χώρα να πετύχει ισχυρή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, να δημιουργηθούν πολλές και καλές θέσεις απασχόλησης και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.