ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φλαμπουράρης: Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η επένδυση στο Ελληνικό

20:50 - 17 Μαϊ 2019 | Οικονομία
Φλαμπουράρης: Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η επένδυση στο Ελληνικό
Εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και υπό τον ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρωθεί η επένδυση του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά εκτιμά η κυβέρνηση, μετά τη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, της συντονίστριας του έργου, Θεοπίστης Πέρκα, και της ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔκαι της Ελληνικό Α.Ε. Εκεί, λοιπόν, διαπιστώθηκε ότι η επένδυση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιήθηκε από τον κ. Φλαμπουράρη, ολοκληρώθηκε την Τρίτη η δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενώ σήμερα συνεδρίασε το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον υπουργό, αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, έγινε ειδική αναφορά στις απαραίτητες ενέργειες που δρομολογούνται αναφορικά με την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:04 - 17 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.