ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Ανάγκη επικύρωσης της ΠΝΠ για τις 120 δόσεις

15:15 - 28 Ιουν 2019 | Οικονομία
Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Ανάγκη επικύρωσης της ΠΝΠ για τις 120 δόσεις
Την ανάγκη ρύθμισης από τη νέα Βουλή, με την οποία επεκτείνεται και για τα νομικά πρόσωπα η ρύθμιση των 120 δόσεων, επισήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Τη δέσμευση των πολιτικών δυνάμεων για επικύρωση της πράξης νομοθετικής περιεχομένου(ΠΝΠ), που προβλέπει την επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων και σε νομικά πρόσωπα με έσοδα έως 2 εκατ. ευρώ ζητά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Αναμφίβολα η επέκταση της ρύθμισης συνιστά θετική εξέλιξη, σχολίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

«Για να μην υπάρξει λοιπόν κανένα πρόβλημα και στην πορεία αποδειχθεί μία εξέλιξη χωρίς ουσία, καλώ όλα τα κόμματα να δεσμευθούν από τώρα για την επικύρωση της ΠΝΠ» τόνισε ο κ. Χατζηθεοδοσίου. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου «οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να πείσει τους εκπροσώπους των δανειστών ότι η διευθέτηση των χρεών μπορεί να δώσει μία τεράστια ώθηση στην αγορά, να στηρίξει επί της ουσίας τις ελληνικές επιχειρήσεις και να ενισχύσει την προσπάθεια της ανάκαμψης».

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι αν θέλουμε να έχουμε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, πρέπει να επιλυθούν ορισμένα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την επιχειρηματικότητα. Και το θέμα της ρύθμισης των οφειλών μαζί με την υπερφορολόγηση, είναι αυτή την στιγμή τα βασικότερα θέματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους όλης της χώρας» προσθέτει ο ίδιος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.