ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιοι είναι οι νέοι υποδιοικητές του ΕΤΕΑΕΠ

14:53 - 17 Σεπ 2019 | Οικονομία
Ποιοι είναι οι νέοι υποδιοικητές του ΕΤΕΑΕΠ
Νέος υποδιοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) διορίζεται ο Επαμεινώνδας Ατσαβές, με τετραετή θητεία, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας, αρμόδιου για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότη Μηταράκη, με την οποία έγινε δεκτή η παραίτηση του Μάρκου Μπασιούκα από τη θέση του υποδιοικητή και μέλους του ΔΣ του ΕΤΕΑΕΠ.

Παράλληλα, τροποποιείται η αριθμ. Δ9/56379/14950/28-12-2016 απόφαση, όπως ισχύει και ορίζεται ο Επαμεινώνδας Ατσαβές τακτικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΤΕΑΕΠ.

Με ξεχωριστή υπουργική απόφαση, εγκρίθηκε η αποδοχή της παραίτησης του Δημήτριου Κυριακόπουλου από τη θέση του υποδιοικητή και μέλους του ΔΣ του ΕΤΕΑΕΠ και διορίζεται ως υποδιοικητής του ΕΤΕΑΕΠ ο Νικόλαος Παγώνης, με τετραετή θητεία. Επιπλέον, τροποποιείται η αριθμ. Δ9/56379/14950/28-12-2016 απόφαση, όπως ισχύει και ορίζεται ο Νικόλαος Παγώνης τακτικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΤΕΑΕΠ.

Σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις, όταν ο διοικητής λείπει, απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνεται σε όλα τα καθήκοντά του ως διοικητή και προέδρου του ΔΣ από τον υποδιοικητή Επαμεινώνδα Ατσαβέ και, σε περίπτωση αδυναμίας αυτού, από τον υποδιοικητή Νικόλαο Παγώνη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η επιτροπή Δημόσιων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, εξέφρασε θετική γνώμη για την καταλληλότητα εκλογής του Ευαγγέλου - Αποστόλου Κωνσταντίνου στη θέση του διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.