ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διορίστηκε νέος επικεφαλής της αποστολής του ESM για την Ελλάδα

12:53 - 20 Ιαν 2020 | Οικονομία
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) διόρισε τον Πάολο Φιορέτι ως επικεφαλής συντονιστή ομάδας χώρας (επικεφαλής αποστολής) για την Ελλάδα, αντικαθιστώντας τον Νίκολα Τζιαμαρόλι, ο οποίος ηγούνταν της ομάδας από το 2015.

«Είμαι ευτυχής που ο Πάολο Φιορέτι θα ηγηθεί της ελληνικής ομάδας», τόνισε ο γενικός διευθυντής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ.

«Με τη γνώση του για την περιοχή και τον χρηματοπιστωτικό κλάδο και την εμπειρία του να εργάζεται στενά μαζί με τους εταίρους μας, είναι ιδανικά προετοιμασμένος για να αναλάβει αυτό το σημαντικό έργο», συμπλήρωσε ο Ρέγκλινγκ.

Ευχαριστεί δε τον Νίκολα Τζιαμαρόλι για την αφοσίωση και την αποφασιστικότητά του σε όλη τη διάρκεια του ελληνικού προγράμματος, κάτι που αποδείχθηκε κρίσιμης σημασίας στις πιο δύσκολες στιγμές της κρίσης.

«Ο Νίκολα συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχημένη έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα του ESM. και θα συνεχίσει να συμβάλει σημαντικά στη συνεργασία μας με την Ελλάδα, στο νέο του ρόλο ως γενικός γραμματέας», τόνισε ο Ρέγκλινγκ.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.