ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαθανάσης: Θα κλείνουν οι λαϊκές εάν δεν τηρούνται κανόνες ασφαλείας

17:12 - 28 Μαρ 2020 | Οικονομία
Παπαθανάσης: Θα κλείνουν οι λαϊκές εάν δεν τηρούνται κανόνες ασφαλείας
«Θα κλείνουν οι λαϊκές αγορές εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας». Αυτό σημείωσε σε ανάρτησή του, στο twitter, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Στο μήνυμά του ο υφυπουργός αναφέρει: «Θέλουμε τις λαϊκές αγορές ανοιχτές εφόσον συμμορφώνονται με τους κανόνες για την δημόσια υγεία που ανακοινώνει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σε αναφορά της υπηρεσίας μας ή της αστυνομίας για μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τότε, η λαϊκή αγορά αυτή θα κλείσει».

{https://twitter.com/npapathanasis/status/1243893865209266176}

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε σήμερα: «Αυτή τη στιγμή λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ λειτουργούν ικανοποιητικά, δεν υπάρχει συνωστισμός. Στη Δανία εφαρμόζουν ένα διαφορετικό μέτρο. Κάνουν μονόδρομους τους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ κι αυτό είναι ένα θέμα το οποίο εξετάζουμε. Ψάχνουμε νέες ιδέες αλλά είμαστε υπερήφανοι διότι η αγορά μας λειτουργεί καλά. Μου έκανε θετική εντύπωση ότι στα σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκα είδα τον κόσμο να κρατάει τις αποστάσεις και τους ευχαριστώ για τη συμπεριφορά που επιδεικνύουν».




Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.