ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Παράλογο να μη δοθεί παράταση στην προστασία α' κατοικίας

10:58 - 25 Απρ 2020 | Οικονομία
Γεωργιάδης: Παράλογο να μη δοθεί παράταση στην προστασία α' κατοικίας
«Είναι παράλογο να μην δοθεί παράταση στην προστασία της πρώτης κατοικίας, καθώς δεν μιλάμε για κανονικότητα στην οικονομία», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ πρόσθεσε ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι οι δανειστές τηρούν σκληρή στάση στη διαπραγμάτευση, προκειμένου να υπάρξει παράταση του υπάρχοντος πλαισίου προστασίας, η ισχύς του οποίου εκπνέει στις 30 Απριλίου.

 

Όπως είπε, «στη διαπραγμάτευση, οι δανειστές μας δείχνουν συνέχεια χαρτιά με υπογραφές του Φλαμπουράρη, της Αχτσιόγλου και άλλων στελεχών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις», και απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι «αν υπάρξει μονομερής ενέργεια για την προστασία της α' κατοικίας, θα έχει επιπτώσεις στα επιτόκια και την διεθνή εικόνα της χώρας. Προτιμώ να τους πείσω για τις θέσεις μας».

Αναφορικά με τις τιμές των καυσίμων, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι έχουν μειωθεί σημαντικά, λόγω της πτώσης των διεθνών τιμών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.