ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Ξεκινά η δεύτερη φάση του Ταμείου Εγγυοδοσίας

10:17 - 04 Σεπ 2020 | Οικονομία
Γεωργιάδης: Ξεκινά η δεύτερη φάση του Ταμείου Εγγυοδοσίας
Την έναρξη της δεύτερης φάσης του Ταμείου Εγγυοδοσίας, μέσω του οποίου θα δοθούν αλλά 3 δισ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3. Όπως εξήγησε, οι επιχειρήσεις, των οποίων το δάνειο έχει εγκριθεί, θα μπορούν τώρα να το εκταμιεύσουν.

Επιπλέον, μιλώντας για την επαφή που είχε με επενδυτή ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο  επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό... Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» .

«Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά» διαβεβαίωσε ο υπουργός. 

«Ο ιός υπάρχει… Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε καραντίνα, επισημαίνοντας πως «και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:31 - 04 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.