ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκυλακάκης: Η γραφειοκρατία βάζει εμπόδια στις άμεσες πληρωμές

10:59 - 18 Οκτ 2020 | Οικονομία
Σκυλακάκης: Η γραφειοκρατία βάζει εμπόδια στις άμεσες πληρωμές
Τα χρήματα για όλες τις περιπτώσεις που αφορούν τον covid-19 είναι διαθέσιμα, αλλά δυστυχώς η γραφειοκρατία βάζει εμπόδια στις άμεσες πληρωμές τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ερωτώμενος για τα ξενοδοχεία αναφοράς covid, που παραμένουν απλήρωτα τους τελευταίους 3 μήνες.

Σε ό,τι αφορά την Επιστρεπτέα Προκαταβολή και με δεδομένο ότι όσοι βρίσκονται στην κατηγορία 4 του υγειονομικού χάρτη δεν θα επιστρέψουν το 50% και όσοι είναι στην κατηγορία 3 το 30%, ο κ. Σκυλακάκης απάντησε ότι εύχεται να μην "κοκκινήσει" η Ελλάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση όσα χρήματα χρειαστούν υπάρχουν και έχουν υπολογιστεί ήδη στο φετινό έλλειμα. Συμπλήρωσε δε πως το πρόγραμμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 3, βρίσκεται ήδη εν ισχύ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Σκυλακάκης αναφέρθηκε, τέλος, στο επίδομα θέρμανσης και τόνισε ότι επίκειται η αναθεώρηση του μέτρου και θα συμπεριληφθούν σε αυτό και όσοι χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, ενώ θα εξεταστεί και η περίπτωση για όσους χρησιμοποιούν ξύλα και πέλετ. Όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης, τις επόμενες μέρες θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για να ενημερωθούν όλοι για το θέμα αυτό.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.