ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πυλώνες του Ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης-Ενδεικτικές μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις (πίνακες)

14:41 - 25 Νοε 2020 | Οικονομία
Οι πυλώνες του Ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης-Ενδεικτικές μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις (πίνακες)
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης το Ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, μέσω του οποίου η Ελλάδα θα διεκδικήσει τα ευρωπαϊκά κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ.

Ο κ. Σκυλακάκης παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος και μία σειρά από ενδεικτικές μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, που δείχνουν τον προσανατολισμό του Σχεδίου.

Μαζί του στην παρουσίαση είχε και τα άλλα μέλη της Διευθύνουσας Επιτροπής του Ταμείου Ανάκαμψης, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, κ. Άκη Σκέρτσο, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο, τον προϊστάμενο του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Πατέλη, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Μιχάλη Αργυρού, ενώ στην παρουσίαση θα συμμετάσχει και ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης κ. Νίκος Μαντζούφας.

Ακολουθεί η παρουσίαση με τους πυλώνες του σχεδίου, αλλά και κάρτες με τους τομείς των μεταρρυθμίσεων που έχουν σκοπό να αλλάξουν το προφίλ της χώρας και φυσικά να οδηγήσουν στην ανάκαμψη της οικονομίας. (Ολόκληρο το power point της παρουσίασης στα συνημμένα στο τέλος του άρθρου).

Πυλώνες

pyl

Ενδεικτικές μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις

tam1

tam2

tam3

tam4

tam5

tam6

tam7

tam8

tam9

tam10

tam11

tam12

tam13

tam14

tam15

tam16

 

Συνημμένα αρχεία:
Τελευταία τροποποίηση στις 15:47 - 25 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.