ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαθανάσης: Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop

10:19 - 05 Δεκ 2020 | Οικονομία
Παπαθανάσης: Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop
Έρχονται νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop, όπως ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο Open.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι τα προγράμματα αυτά θα αφορούν τη δημιουργία e-shop για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

«Κι έρχεται νέο πρόγραμμα με μεγαλύτερες ενισχύσεις. Θα λάβουν χρήματα για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος» είπε ο αναπληρωτής υπουργός, ενώ τόνισε ότι η επιχορήγηση θα φτάνει έως τις 30.000 ευρώ.

O κ. Παπαθανάσης σημείωσε επίσης ότι έρχεται επιστρεπτέα προκαταβολή 6, ενώ ετοιμάζεται και νέο πρόγραμμα για την εστίαση από το νέο έτος. Ακόμη, αναφορικά με το άνοιγμα της οικονομίας και την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε:

«Συζητάμε τι θα ανοίξει και τι επίπτωση θα έχει στη διασπορά του ιού. Αν δεν προτείνουν οι επιστήμονες, δεν θα λάβει απόφαση η κυβέρνηση. Το υπουργείο έχει τα μέτρα πώς και με τι μέτρα θα ανοίξει το καθετί. Αλλά πρώτα πρέπει να δώσει το πράσινο φως η επιτροπή».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:20 - 05 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.