ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαθανάσης: Αίτημα για πρακτορεία ΟΠΑΠ-Υπομονή για μετακινήσεις και χιονοδρομικά

10:59 - 22 Ιαν 2021 | Οικονομία
Παπαθανάσης: Αίτημα για πρακτορεία ΟΠΑΠ-Υπομονή για μετακινήσεις και χιονοδρομικά
«Θα ζητηθεί να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και να δοθεί η άδεια στους λαχειοπώλες να βγουν ξανά στους δρόμους», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ενόψει και της συνεδρίασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Παπαθανάσης δεν άφησε κανένα περιθώριο για άμεση επανεκκίνηση της εστίασης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν βλέπουμε καθόλου κοντά το άνοιγμά της...»

Παράλληλα, στο ίδιο κανάλι τοποθετήθηκε κι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει δεκτή η εισήγηση της κυβέρνησης, καθώς «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες», προσθέτοντας ότι «πηγαίνουμε καλά (σ.σ.: στα κρούσματα κορονοϊού), άρα θα ανοίξουμε δραστηριότητες».

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάμε σε μεγάλο άνοιγμα από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και παρέπεμψε για περισσότερα στην επόμενη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την 29η Γενάρη, με πλάνο για επανεκκίνηση κι άλλων δραστηριοτήτων και πιθανώς και το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων από την 1η Φεβρουαρίου.

«Θα πρέπει να κάνουμε άλλη μια βδομάδα υπομονή για περαιτέρω άνοιγμα του λιανεμπορίου, των χιονοδρομικών κέντρων και της άρσης απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό» είπε ο κ. Παπαθανάσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:02 - 22 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.