ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουγιουμτζής (ΕΣΑ): Βλέπουμε ήδη αρκετά λουκέτα στο κέντρο της Αθήνας

11:32 - 02 Φεβ 2021 | Οικονομία
Κουγιουμτζής (ΕΣΑ): Βλέπουμε ήδη αρκετά λουκέτα στο κέντρο της Αθήνας
Δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση με το click away για το εμπόριο ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών Νίκος Κουγιουμτζής.

Οι επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν δομημένο e shop κατάφεραν να δουλέψουν, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, είπε ο κ. Κουγιουμτζής, οι υπόλοιπες επιχειρήσεις «προσγειώθηκαν σε πενιχρά αποτελέσματα, δεν ήταν κάτω από το 10% του τζίρου σε σχέση με πέρυσι».

Δύσκολο μήνα χαρακτήρισε τον Φεβρουάριο ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών, λέγοντας πως οι επιχειρήσεις θα προσπαθήσουν, καθώς διανύουμε και την εκπτωτική περίοδο και οι σχέσεις ποιότητας – τιμής βρίσκονται σε καλό επίπεδο, προσθέτοντας ότι ο εμπορικός σύλλογος έχει στείλει επιστολή στον αρμόδιο υπουργό για επέκταση του click in a shop και σε άλλους κλάδους του λιανεμπορίου.

Τέλος ο κ. Κουγιουμτζής σχολιάζοντας την έρευνα της ΓΣΕΒΕΕΕ και την πρόβλεψη για το μέλλον του εμπορίου και της εστίασης, είπε πως αν πάμε σε ένα γενικό lockdown και δεν ληφθούν περαιτέρω μέτρα, τότε δυστυχώς, το 50% των επιχειρήσεων οδηγείται σε λουκέτο, συμπληρώνοντας πως αρκετά λουκέτα ήδη τα βλέπουμε γύρω μας και στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.