ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών

13:04 - 26 Φεβ 2021 | Οικονομία
Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2021, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών, που έληξε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο αλλά και αυτών που πρόκειται να λήξουν τον Μάρτιο.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Βιλιάδο εξήγησε ότι η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο του εθνικού οδικού άξονα κατά τα την επέλαση της «Μήδειας» καθώς υπήρξε κίνδυνος και αδυναμία των οδηγών να κινηθούν υπο τις ακραίες συνθήκες.

Ο υπουργός υπενθύμισε πως το 2017 ο παραχωρησιούχος κράτησε τον δρόμο ανοικτό με αποτέλεσμα να «διπλώσουν» νταλίκες και να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οδηγοί στην εθνική υπό ακραίες καιρικές συνθήκες.

«Δεν είχε πρόβλημα ο παραχωρησιούχος να κρατήσει και πάλι τον δρόμο ανοικτό. Με δεδομένο όμως ότι το κλείσιμο της Εθνικής προέκυψε ως ανάγκη για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας, ο παραχωρησιούχος δεν δύναται και δεν έχει προβεί σε αίτημα αποζημίωσης», υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.