ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξοικονομώ: Προδημοσίευση του Οδηγού - Στα €632 εκατ. ο προϋπολογισμός

10:58 - 30 Αυγ 2021 | Οικονομία
Στη δημοσιότητα δόθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Οδηγός του Προγράμματος «Νέο Εξοικονομώ», με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να προχωρά στην προδημοσίευση του Οδηγού, στο πλαίσιο δημόσιας διαβούλευσης του κειμένου.

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Με την προδημοσίευση, στόχος είναι να δοθεί επαρκής χρόνος όχι μόνο στους ενδιαφερόμενους πολίτες αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ενόψει της προκήρυξης του προγράμματος, για να ετοιμάσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβολής των αιτήσεων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, καθώς και να εξοικειωθούν με τις αλλαγές που εισάγονται σε σχέση με τις προηγούμενες δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του νέου προγράμματος ανέρχεται σε 632 εκατομμύρια ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και μαζί με τη μόχλευση θα κινητοποιηθούν κεφάλαια πάνω από 1 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 01/02/2020.

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]ypeka.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα σχόλιά τους επί του κειμένου έως και την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Διαβάστε αναλυτικά την προδημοσίευση του Οδηγού του νέου «Εξοικονομώ» ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση στις 11:25 - 30 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.