ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΕΕ: Τέσσερις κορυφαίοι οικονομολόγοι συζητούν για τον Προϋπολογισμό του 2023

17:38 - 08 Δεκ 2022 | Οικονομία
ΟΕΕ: Τέσσερις κορυφαίοι οικονομολόγοι συζητούν για τον Προϋπολογισμό του 2023
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, με αφορμή την παρουσίαση των θέσεών του για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2023 διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση.

Όπως αναφέρεται «το τέλος του 2022 βρίσκει την ελληνική οικονομία σε έντονα αναπτυξιακή τροχιά. Οι προκλήσεις, όμως, παραμένουν, εν όψει της επόμενης χρονιάς: 

Πληθωριστικές πιέσεις, ενεργειακή κρίση, διαταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα, αυξήσεις επιτοκίων. Πόσο έτοιμη είναι η ελληνική οικονομία για να συνεχίσει να τις αντιμετωπίζει; 

Μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα, ώστε να διατηρήσει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης; Πώς αποτυπώνονται όλα αυτά στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2023;

Απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα γύρω από τις προβλέψεις του Προϋπολογισμού της επόμενης χρονιάς καλούνται να δώσουν τέσσερις κορυφαίοι οικονομολόγοι, στην εκδήλωση - συζήτηση, που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, με αφορμή την παρουσίαση των θέσεών του για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2023.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 ,Ώρα 12:00 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 8, Αθήνα).

Συζητούν: 

  • Γιώργος Αλογοσκούφης, Καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρ. Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών
  • Λούκα Κατσέλη, Ομότιμη Καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ και πρ. Υπουργός
  • Μιχάλης Αργυρού, Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων
  • Φραγκίσκος Κουτεντάκης, Επ. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Προλογίζει ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος, Νίκος Φιλιππίδης.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).

Τελευταία τροποποίηση στις 17:37 - 08 Δεκ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.