ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο απολογισμός των επεισοδίων - «Στάχτη» έγιναν καταστήματα, τράπεζες, ΙΧ

13:10 - 08 Δεκ 2008 | Πολιτική
Στοιχεία για τις πυρκαγιές σε κτίρια, οχήματα και άλλους χώρους που προκλήθηκαν από τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου έδωσε η Πυροσβεστική. Από το κέντρο της Πυροσβεστικής διευκρινίστηκε ότι όλα αυτά αφορούν μόνο πυρκαγιές κυρίως με βόμβες μολότοφ και στις ζημιές δεν συμπεριλαμβάνονται οι φθορές που προκλήθηκαν με πέτρες, ξύλα, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα που πέταξαν νεαροί κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων.

Ειδικότερα:

Στην Αθήνα: 24 τράπεζες, 35 καταστήματα, 22 ΙΧ αυτοκίνητα, 12 κατοικίες, 63 κάδοι απορριμμάτων, 7 στάσεις λεωφορείων και ένα γραφείο τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.

Στην Ελευσίνα: 16 κάδοι απορριμμάτων.

Στην Πάτρα: μία τράπεζα, ένα περιπολικό, 4 ΙΧ αυτοκίνητα, ένα αυτοκίνητο της νομαρχίας Αχαΐας, 14 κάδοι απορριμμάτων και το πάρκινγκ της αστυνομικής διεύθυνσης.

Στη Θεσσαλονίκη: 9 τράπεζες, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, 7 ΙΧ αυτοκίνητα, 40 κάδοι απορριμμάτων, το κυλικείο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ένα γραφείο τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, τρία εργοτάξια του μετρό, μία μοτοσικλέτα και ένα λυόμενο γραφείο ΚΕΠ.

Στο Ηράκλειο: δύο τράπεζες και τέσσερις κάδοι απορριμμάτων.

Στα Χανιά: ένα αυτοκίνητο της νομαρχίας και 8 κάδοι απορριμμάτων.

Στην Καβάλα: ένα γραφείο της ΝΔ, ένας κάδος απορριμμάτων και το γραφείο εκδόσεως διαβατηρίων στο αστυνομικό μέγαρο, στη Χρυσούπολη ένα φυλάκιο συνοριοφυλάκων και στη Δράμα τρεις κάδοι απορριμμάτων.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.