ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

24ωρη απεργία αύριο - Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

13:55 - 09 Δεκ 2008 | Πολιτική
Στην πλατεία Συντάγματος, αντί στον Πεδίον του Αρεως, θα γίνει τελικά την Τετάρτη η κεντρική συγκέντρωση των συνδικάτων κατά την 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη, σε μια προσπάθεια αποφευχθούν τα βίαια επεισόδια.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11:00. Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας στις 10:30.

Στην κινητοποίηση μετέχουν οι τραπεζικοί υπάλληλοι, το προσωπικό των ΔΕΚΟ, αλλά και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, καθώς απεργούν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι σε αυτά.

Στον χώρο της εκπαίδευσης μετά τη δολοφονία του 15χρονου η απεργία εκδηλώνεται σήμερα, Τρίτη, ενώ η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε στάση εργασίας για τον δημόσιο τομέα από τις 12 το μεσημέρι ως το τέλος του ωραρίου.

Στα μέσα μεταφοράς, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, στο Μετρό, στον ηλεκτρικό και στα τρόλεϊ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας ως τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.

Μετ' εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις καθώς απεργούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, στον Προαστιακό και στην Ολυμπιακή (θα πραγματοποιήσει μόνο μία πτήση ανά προορισμό). Η Aegean Airlines ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια.

Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει 2ωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 12:00.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.