ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των μαθητών

11:06 - 15 Δεκ 2008 | Πολιτική
Καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι οι μαθητές, καθώς και έξω από αστυνομικά τμήματα στην υπόλοιπη χώρα.Ταυτόχρονα, θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς κεντρικών οδικών αρτηριών.

Μεταξύ άλλων, θα κλείσουν δρόμους στο υπουργείο Παιδείας, στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, την Πλατεία Καλογήρων, στην οδό Θηβών, στην οδό Θησέως και Δαβάκη στην Καλλιθέα, καθώς και στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Οι μαθητές θα παραμείνουν στους δρόμους όλη την εβδομάδα με σειρά κινητοποιήσεων.

- Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις και αποκλεισμοί κεντρικών και κατά τόπους δρόμων. Παράλληλα, οι μαθητές θα ενημερώσουν για τα αιτήματά τους την κοινή γνώμη και κυρίως τους γονείς και τους εργαζόμενους.

- Την Τετάρτη, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός των δικαστηρίων της Ευελπίδων και στις 18:00 οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε διαδήλωση στην Ομόνοια μαζί με το ΠΑΜΕ.

- Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν δύο συλλαλητήρια: από μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς στα Προπύλαια στις 13:00 και από φοιτητές και σπουδαστές που πρόσκεινται στο ΚΚΕ στην Ομόνοια, στις 12:00.

- Την Παρασκευή, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κρατικής και οικονομικής βίας έξω από τη Βουλή στις 15:00, με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.