ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει ακόμη τρία χρόνια διακυβέρνησης

15:18 - 23 Δεκ 2008 | Πολιτική
Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και όχι υπερβολές, να μην κινούμαστε εκτός πραγματικότητας, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό. Ανέφερε δε πως η ΝΔ, με πρόσφατη τη λαϊκή εντολή, έχει μπροστά της τρία χρόνια διακυβέρνησης και την απαιτούμενη πλειοψηφία «ισχνή αλλά σταθερή», για να προωθήσει τις πολιτικές της και να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Σε αυτή τη δύσκολη ώρα χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ... όλοι θα πρέπει να δούμε το πρόβλημα με υπευθυνότητα και να εκτιμήσουμε την πραγματική κατάσταση και να μην κινούμαστε εκτός πραγματικότητας, τόνισε αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει μία έντιμη ανταλλαγή απόψεων, ένας δημοκρατικός διάλογος, όπως είπε, που έχει λείψει τον τελευταίο καιρό από την πολιτική ζωή της χώρας.

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι και η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, και οι εκπρόσωποι των κοινωνικών ομάδων. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι και τον Τόπο αυτό δεν πρέπει να τον βουλιάξουμε, δεν πρέπει να τον κάψουμε, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.