ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Π. Παναγόπουλος: ''Με φρόντισαν οι απαγωγείς''

15:07 - 20 Ιαν 2009 | Πολιτική
«Ευχαριστώ όσους συνέβαλλαν στο να γίνει πιο ελαφριά η περιπέτειά μου», δήλωσε ο Περικλής Παναγόπουλος σε δημοσιογράφους. Σημείωσε ότι οι απαγωγείς φρόντισαν ώστε να μη του λείψουν τα φάρμακά του και ότι η συμπεριφορά τους ήταν σωστή απέναντί του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Παναγόπουλου στους αστυνομικούς οι απαγωγείς φορούσαν πάντα κουκούλες και τα ίδια ρούχα, και στο δωμάτιο στο οποίο κρατείτο δεν υπήρχε πολύ φως. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του τα άτομα που τον φυλούσαν στο σπίτι ήταν μάλλον τέσσερα. Το κρησφύγετο στο οποίο κρατείτο ο κ. Παναγόπουλος ήταν μόνο ένα και δεν μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.

Ο εφοπλιστής αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του, λίγο μετά τη 1:00 τα μεσάνυχτα, και εντοπίστηκε από την Αστυνομία στην περιοχή του Ασπροπύργου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία,ο κ. Παναγόπουλος εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Χαϊδαρίου να κάθεται σε παγκάκι, σε πάρκινγκ πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, μεταξύ Σκαραμαγκά και Δαφνίου.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου ενώ ο ίδιος τους είπε ότι ήταν καλά. Ο 74χρονος εφοπλιστής ζήτησε από τους αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης να επικοινωνήσει μέσω κινητού τηλεφώνου με τη σύζυγό του για να τους πει ότι είναι καλά στην υγεία του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα τον πήρε αυτοκίνητο της Ασφάλειας για να τον οδηγήσει στη σύζυγό του, έπειτα από ραντεβού που είχαν δώσει στο δρόμο, καθώς η κα Παναγοπούλου έφυγε αμέσως από το σπίτι της στο Καβούρι και πήγε να τον παραλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ, τα λύτρα που δόθηκαν για την απελευθέρωση του εφοπλιστή ανέρχονται σε 30 εκατ. ευρώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.