ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 25/2

14:45 - 03 Φεβ 2009 | Πολιτική
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κήρυξε 24ωρη απεργία στις 25 Φεβρουαρίου σε απάντηση στην «πολιτική καταστολής που αναδεικνύεται καθημερινά με τις επιθέσεις των ΜΑΤ στην τελευταία διαδήλωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τώρα στους αγρότες».

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει επίσης «τη βιομηχανία δικαστικών αποφάσεων περί καταχρηστικών και παράνομων απεργιών» και κάνει λόγο για «πολιτική που με καταστολή διαχειρίζεται τους συλλογικούς αγώνες και τα δίκαια αιτήματά τους, επιχειρεί την επανέκδοση και ενίσχυση της θεωρίας του κοινωνικού αυτοματισμού, της διαίρεσης, με πρώτο στόχο τους εργαζόμενους στο Δημόσιο».

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει επίσης πως «η προσπάθεια του λαϊκισμού στο ρόλο του θύτη να τοποθετήσει και να στοχοποιήσει το θύμα, τον εργαζόμενο, δεν πρόκειται να περάσει, απομονώνεται από τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας που γνωρίζει ότι η διέξοδος είναι στην αλληλεγγύη των αγώνων και όχι τα πλαστά διλλήματα ή τις προπαγανδιστικές πρακτικές των κυβερνήσεων για την αποφυγή ανάληψης των ευθυνών για τα αδιέξοδα»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.