ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη του Κ. Καραμανλή στο ΚΕΠ Ηλιουπόλεως

11:03 - 27 Ιουλ 2009 | Πολιτική
Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Ηλιούπολης επισκέπτεται σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στα πλαίσια της στροφής που πραγματοποιεί η κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη.

’λλωστε την περασμένη Τρίτη ο κ. Καραμανλής είχε επισκεφθεί το ΙΚΑ Περιστερίου, από όπου ανακοίνωσε πιλοτικό πρόγραμμα ετησίων τσεκ απ. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ πραγματοποίησαν διήμερη απεργία, με οικονομικά αιτήματα, ενώ παράλληλα διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες εργασίας τους που επιδεινώνονται καθώς επιφορτίζονται συνεχώς με νέες αρμοδιότητες.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, το «ποτήρι ξεχείλισε» με την υπόθεση του ΑΜΚΑ, καθώς οι δυσλειτουργίες του συστήματος για την απόδοση του Αριθμού Μητρώου, οδήγησαν σε ταλαιπωρία τους πολίτες που συνωστίζονταν στα ΚΕΠ, σε ουρές αναμονής κατά μέσο όρο μιας ώρας. Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων, που κατήγγειλαν δυσφήμιση των ΚΕΠ, καθώς προορίζονται για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.