ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εφτασαν στον Πειραιά οι επιβάτες του ''Μαρίνα'' - 24ωρη καθυστέρηση

11:26 - 10 Αυγ 2009 | Πολιτική
Μετά από 24 ώρες εν πλω, επέστρεψαν τελικά στον Πειραιά τα ξημερώματα της Δευτέρας οι 212 επιβάτες του «Μαρίνα». Το πλοίο ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στη Σάμο, το βράδυ του Σαββάτου και οι επιβάτες αναγκάστηκαν να αλλάξουν συνολικά τρία πλοία.

Η περιπέτεια των επιβατών του «Μαρίνα» άρχισε το βράδυ του Σαββάτου όταν παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη μετά τον απόπλου από τη Σάμο. Το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Βαθύ. Οι επιβάτες περίμεναν ότι θα τους παραλάμβανε (τα ξημερώματα της Κυριακής) το «Ιαλυσός», το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο Χίο-Πειραιά και θα άλλαζε πορεία για να καταπλεύσει στο λιμάνι της Σάμου.

Ωστόσο, οι επιβάτες του «Ιαλυσός» διαμαρτυρήθηκαν για την αλλαγή πορείας και τελικά ο πλοίαρχος ενημέρωσε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ότι θα συνεχίσει προς Πειραιά.

Οι επιβάτες του «Μαρίνα» διανυκτέρευσαν στο «Μαρίνα» και την Κυριακή επιβιβάστηκαν στο «Νήσος Μύκονος». Η ταλαιπωρία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού το «Νήσος Μύκονος» τούς μετέφερε μέχρι τη Νάξο. Εκεί περίμεναν το «Ροδάνθη» για να γυρίσουν επιτέλους στον Πειραιά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.