ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εδώ παπάς, εκεί παπάς

14:31 - 17 Αυγ 2009 | Πολιτική
Έχω την εντύπωση πως το σήριαλ της έκδοσης του κ. Χριστοφοράκου δεν είναι παρά ένα καλοστημένο επικοινωνιακό παιχνίδι για το οποίο ευθύνονται πολλοί. Το οποίο βέβαια κατέρρευσε για τον απλούστατο λόγο πως ήταν κακοστημένο και μάλιστα πάνω σε κινούμενη άμμο.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ενδεχομένως κάποια στιγμή ο. κ Χριστοφοράκος να εκδοθεί, και να δικαστεί για τα αδικήματα που τελέσθηκαν σε ένα πολύ περιορισμένο πλέον χρονικό διάστημα.

Η ουσία όμως είναι πως εδώ και τρείς μέρες βομβαρδιζόμαστε κυρίως από τα κανάλια από την είδηση πως έρχεται, ο Χριστοφοράκος, Θέμα ωρών η επιστροφή Χριστοφοράκου, Στο Μόναχο ο Ζαγοριανός με φρουρά και γιατρό, και πολλά άλλα.

Αλήθεια δεν κατάλαβα από πού και ως πού αυτή η βεβαιότητα; Μήπως ξεχάσαμε κατ αρχήν πως η Γερμανία είναι ένα ευνομούμενο κράτος, πως εκεί η δικαιοσύνη λειτουργεί άμεσα και αποτελεσματικά; Μήπως ξεχάσαμε πως ο κ. Χριστοφοράκος είναι γερμανός υπήκοος και ακόμη πιο σημαντικό μήπως ξεχάσαμε πως η εισαγγελέας του Μονάχου Χίλντεγκαρτ Μπόιμλερ Χεσλ που χειρίζεται την υπόθεση για τα λεγόμενα μαύρα ταμεία της Siemens, είχε ζητήσει και επιβάλει να εκδοθεί ένταλμα επιβολής ποινής σε βάρος του Μιχάλη Χριστοφοράκου για δωροδοκία την περίοδο 2004-2007;

Όλα αυτά δεν τα ξέραμε; Από πού και ως που λοιπόν θεωρούσαμε βέβαιο πως επειδή άντρα θέλαμε τώρα τον θέλαμε, το ταξίδι Zαγοριανού θα ήταν περίπατος αναψυχής; Κανείς μα κανείς δεν σκέφτηκε πως ειδικά με τόσο λεπτές δικαστικές υποθέσεις τίποτα δεν είναι σίγουρο; Ακόμη και το πιο απλό και αυτονόητο.  Πως το Γερμανικό Ανώτατο δικαστήριο θα ζητούσε χρόνο για να μελετήσει την υπόθεση που αφορά γερμανό πολίτη, όπερ και εγένετο.

Πολυεπίπεδο φιάσκο λοιπόν. Και για αυτούς που διοχέτευαν τα Non Paper και γι αυτούς που τα αναπαρήγαγαν χωρίς δεύτερη σκέψη χωρίς καν να αναφέρουν όλα τα ενδεχόμενα. Ούτε τον παπά να παίζαμε
 
Τάκης Λαϊνάς
[email protected]

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.