ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφαιρέθηκε από τον εισαγγελέα κ. Ζαγοριανό η υπόθεση της Siemens

21:26 - 01 Σεπ 2009 | Πολιτική
Η απόφαση της αφαίρεσης από τον εισαγγελέα κ. Ζαγοριανό της υπόθεσης της Siemens, ελήφθη από την ηγεσία της δικαιοσύνης που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θεώρησε ορισμένους από τους χειρισμούς του κ. Ζαγοριανού λανθασμένους. Οι εν λόγω χειρισμοί έδωσαν επιχειρήματα στους συνηγόρους του Χριστοφοράκου να υποστηρίζουν ότι ο πελάτης τους στην Ελλάδα δεν θα τύχει δίκαιας δίκης.

Ο φάκελος της υπόθεσης Siemens μετά από αίτημα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, κατά πάσα πιθανότητα θα ανατεθεί σε εφέτη - ανακριτή κάτι για το οποίο καλείται να αποφασίσει η Ολομέλεια του Εφετείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λανθασμένοι χειρισμοί του κ. Ζαγοριανού αφορούν τον κατηγορούμενο κ. Γιώργο Σκαρπέλη καθώς αρνήθηκε  να  του χορηγήσει  το σύνολο των εγγράφων της δικογραφίας.

Εν τω μεταξύ αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του 4ου ειδικού ανακριτή, Νίκου Ζαγοριανού, που χειριζόταν την υπόθεση της Siemens διενεργεί ο προϊστάμενος της Επιθεώρησης δικαστηρίων και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Παπανικολάου.

Ο κ. Παπανικολάου ερευνά  εάν ο κ. Ζαγοριανός κατά το ανακριτικό του έργο στην υπόθεση της Siemens, υπέπεσε σε πειθαρχικά αδικήματα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.