ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαζύγιο Συνασπισμού -ΣΥΡΙΖΑ!

22:58 - 04 Σεπ 2009 | Πολιτική
Προς οριστικό διαζύγιο οδηγούνται Συνασπισμός- ΣΥΡΙΖΑ μετά και την επιμονή του Αλέξη Τσίπρα να είναι αυτός επικεφαλής του εκλογικού σχήματος του Συνασπισμού, παρά την πρόταση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Μ. Γλέζου, να είναι τώρα επικεφαλής ο κ. Αλ. Αλαβάνος, και σε έξι μήνες να επανασυζητηθεί το θέμα της ηγεσίας του κόμματος στα αρμόδια όργανα.


Η σημερινή συζήτηση κατέληξε σε αδιέξοδο και αύριο αναμένεται η επισφράγιση του διαζυγίου, εκτός και αν κατά τη διάρκεια της νύκτας συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις και υπαναχωρήσει κάποια πλευρά, πράγμα όμως που θεωρείται πολύ δύσκολο.

Θεωρείται πλέον βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές με επικεφαλής τον Αλ. Αλαβάνο, και ο Συνασπισμός με επικεφαλής τον Αλ. Τσίπρα.

Εν τω μεταξύ, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασαν την έκπληξη τους για την έντονη φημολογία περί παραίτησης του Αλ. Αλαβάνου, αποχώρησης του από την πολιτική ζωή της χώρας, και υποχώρησης του στις απαιτήσεις του κ. Τσίπρα.

Τ.Λ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.