ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Συνεχίζονται τα παζάρια για το Επικρατείας

10:44 - 09 Σεπ 2009 | Πολιτική
Μυστήριο αποτελεί ακόμη το ποιος θα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας στη Νέα Δημοκρατία. Μεταξύ των επικρατέστερων για τα ψηφοδέλτια είναι ο κ. Γ Σουφλιάς, ο Ευ. Αντώναρος και ο κ. Δ. Σιούφας. Ανοιχτό παραμένει τι θα συμβεί με τον κ. Έβερτ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να τεθεί επικεφαλής.

Ο κ. Έβερτ είχε χθες συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή, κατά την οποία ο κ. Έβερτ φέρεται να συζητήθηκε η είσοδος της κόρης του κ. Έβερτ, Αλεξίας, στην Α' Αθηνών, καθώς ο γαμπρός του κ. Έβερτ, κ. Πέτρος Δούκας, o οποίος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν θα είναι υποψήφιος, λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Βατοπεδίου.

Επίσης, σε δύσκολη φέρεται πως ήρθε ο κ. Καραμανλής στην προσπάθειά του για ανανέωση των υποψηφίων του κόμματος, μετά την ανακοίνωση του θείου του, Αχιλλέα Καραμανλή, ότι θα συμμετάσχει στις εκλογές καθώς έχει έργο να ολοκληρώσει στο νομό των Σερρών. Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες εκλογές κέρδισε την έδρα του στο εκλογοδικείο.

Σήμερα αναμένεται η επικοινωνία μεταξύ Γ.Παπανδρέου και Κ.Σημίτη, κατά την οποία θα διευκρινιστεί εάν ο πρώην πρωθυπουργός θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.