ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστολή-πρόταση Αντώναρου για τους όρους της τηλεμαχίας

15:18 - 15 Σεπ 2009 | Πολιτική
Επιστολή στην οποία προτείνονται οι όροι της τηλεοπτικής τηλεμαχίας απέστειλε στους εκπροσώπους των κομμάτων ο Ευ. Αντώναρος, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρότεινε τη διεξαγωγή 2 τηλεμαχιών, που θα διαρκέσουν 75 έως και 90 λεπτά. Σε αυτά προτείνεται να υπάρξει απευθείας συζήτηση μεταξύ του κ. Καραμανλή και του κ. Παπανδρέου, ενώ προβλέπεται -εκτός από την παρουσία συντονιστή- και η παρουσία δημοσιογράφων που θα θέτουν ερωτήσεις.
Στην πρότασή του ο κ. Αντώναρος δεν απέκλεισε την παρουσία κι άλλων πολιτικών αρχηγών, όπως η  ΓΓ του ΚΚΕ, κ. Α. Παπαρήγα.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Παπαρήγα ζήτησε την Τρίτη "ισοτιμία και τήρηση της θεματικότητας", καταγγέλοντας την τηλεμαχία Καραμανλή-Παπανδρέου ότι γίνεται με στόχο να εντοπιστεί το ενδιαφέρον των πολιτών στα δύο αυτά κόμματα και να «στριμώξουν την επιλογή του λαού στους δύο».

Η γενική γραμματέας αναφέρθηκε σε «ισχυρούς θύλακες, που έχουν πρόσβαση και στα ΜΜΕ και καταβάλουν προσπάθεια να εδραιώσουν το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να χειραγωγήσει και να τσακίσει το λαϊκό κίνημα, ενώ για τη ΝΔ δεν θέλουν να χάσει και πολύ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.