ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην τελική ευθεία - Προεκλογικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

10:57 - 25 Σεπ 2009 | Πολιτική
Στην τελική ευθεία των εκλογών μπαίνει η χώρα και οι πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζουν ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στην Κοζάνη μιλά την Παασκευή ο Κώστας Καραμανλής, στην Κρήτη ο Γιώργος Παπανδρέου, στη Πάτρα η Αλέκα Παπαρήγα, στα Γιάννενα ο Αλέξης Τσίπρας και στην Σύρο ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στις 19:30 το βράδυ ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Την ίδια ώρα ξεκινά και η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέουν στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα στις 20:00 το βράδυ.

Νωρίτερα, το πρωί, θα βρεθεί στο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση, ενώ στις 6 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Galaxy» της Πάτρας.

Στις 20:30 το βράδυ ξεκινά η ομιλία του προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Ταχυδρομείου στα Ιωάννινα. Το μεσημέρι στις 14:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Olympic» στα Γιάννενα με θέμα: «Ολοκληρωμένη πολιτική για τις μικρές επιχειρήσεις».

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης θα μιλήσεις στις 18:00 σε προεκλογική συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Σύρου, ενώ μία ώρα νωρίτερα στο ίδιο σημείο θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.