ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπερ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη ο Μ. Έβερτ

15:06 - 02 Νοε 2009 | Πολιτική
Υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε ο Μιλτιάδης Έβερτ. Σε γραπτή του δήλωση, την οποία μετέδωσε το Mega, ο τέως πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι η ανάδειξη της τέως υπουργού Εξωτερικών στην ηγεσία θα δημιουργήσει προοπτικές ώστε το κόμμα να επανέλθει στην εξουσία

Βολές Ψωμιάδη κατά Μεϊμαράκη

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος για την προεδρία Π.Ψωμιάδης εξήρε την προσφορά του κ. Μεϊμαράκη, αλλά τόνισε ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. «Ο κ. Μεϊμαράκης ήταν από τους καλύτερους υπουργούς της ΝΔ, αλλά νομίζω ότι στην παρούσα φάση θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, γιατί οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για την ενότητα της παράταξης» ήταν η δήλωσή του. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης καταφέρθηκε- χωρις να τον κατονομάσει- εναντίον του κ. Α. Σαμαρά με αφορμή την αποχώρηση του από την παράταξη και τη δημιουργία νέου κόμματος (ΠΟΛ.ΑΝ) το 1993.

Στο στόχαστρο του νομάρχη μπήκαν και όσοι «σήμερα θυμήθηκαν τα μέλη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιοι ξέχασαν τις δικές τους ευθύνες και λένε ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής. Νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να αυτομαστιγώνονται, γιατί αποδείχθηκαν ανίκανοι και τραγικοί. Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε αλήθειες. Δεν είναι όλα ρόδινα και καλά.»

Σε ερώτηση σχετική με το ποιους εννοεί όταν δηλώνει ότι «κάποιοι μιλούν, ενώ θα έπρεπε να σιωπούν», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε: «Κάθε μέρα βγαίνουν ορισμένοι, που φέρουν ευθύνες, και κρίνουν όλους τους άλλους. Εγώ μόνο τον Θεό φοβάμαι. Στο κάτω-κάτω στο λαό χρωστάω, δεν χρωστάω σε κανέναν από αυτούς. Αλλά πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.