ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκροτήθηκαν σε σώμα οι έξι διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές

13:21 - 04 Νοε 2009 | Πολιτική
Συγκροτήθηκαν σε σώμα, ύστερα από τις αντίστοιχες ψηφοφορίες, οι έξι διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές. Συγκεκριμένα εξελέγησαν στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων οι Γ.Νικητιάδης με 30 ψήφους ως πρόεδρος, Μ.Παντούλας με 29 ψήφους, ως αντιπρόεδρος και Σ.Κεδίκογλου με 29 επίσης ψήφους ως γραμματέας.


Στην επιτροπή Εξωτερικών και ’μυνας εξελέγη πρόεδρος η Μαρία Δαμανάκη (28 ψήφοι), Ε.Δαμιανάκης και Μ.Κατρίνης με 29 ψήφους.

Στην επιτροπή Οικονομικών πρόεδρος εξελέγη η Βάσω Παπανδρέου, αντιπρόεδρος ο Δ.Κουσελάς και γραμματέας η Αφροδίτη Παπαθανάση, όλοι με 28 ψήφους.

Στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων με 31 ψήφους ο καθένας, εξελέγησαν οι Δ.Κρεμαστινός ως πρόεδρος, Χρ.Χάϊδος ως αντιπρόεδρος και Οδ.Κωνσταντινόπουλος ως γραμματέας.

Στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης εξελέγησαν με 30 ψήφους ο καθένας οι Κώστας Σκανδαλίδης ως πρόεδρος, Γ.Ντόλιος ως αντιπρόεδρος και Χαρά Κεφαλίδου ως γραμματέας.

Τέλος, στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου εξελέγησαν οι Ι.Δριβελέγκας ως πρόεδρος με 31 ψήφους και οι Δ.Τσιρώνης και Θ.Οικονόμου, ως αντιπρόεδρος και γραμματέας με 29 ψήφους αντιστοίχως.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.