ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 12μμ η συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη

10:25 - 01 Δεκ 2009 | Πολιτική
Την πρώτη τους συνάντηση μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου θα έχουν σήμερα, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι στη Ρηγίλλης, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη.


Στο πρώτο τους μετεκλογικό τετ-α-τετ, και προκειμένου να στείλει μήνυμα ενότητας, ο Αντ.Σαμαράς αναμένεται να αναπτύξει τις σκέψεις του για τη στελέχωση μιας σκιώδους κυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των στελεχών της ΝΔ που θα κληθεί να ελέγχει το έργο των υπουργών και να ετοιμάσει τις αντίστοιχες κατά υπουργείο προτάσεις της ΝΔ θα εκπέμπει το στίγμα Σαμαρά για «ένα κόμμα χωρίς αποκλεισμούς».

Η σκιώδεις κυβέρνηση εκτιμάται πως θα ανακοινωθεί πριν τα Χριστούγεννα και τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Χθες, ο Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, αλλά και με αρκετούς άλλους που στήριξαν την υποψηφιότητα της αντιπάλου του, όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Παράλληλα, το μήνυμα ότι εκτός κομματικής εξουσίας θα μείνουν όσα στελέχη έχουν συνδεθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τα γαλάζια σκάνδαλα, έστειλε ο βουλευτής Ευβοίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

«Δεν μπορεί άνθρωποι οι οποίοι αποτελούν τον κορμό για το δένδρο των αιτιών της ήττας να έχουν θέση. Μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στη βιτρίνα μιας παράταξης, η οποία αδίκως απώλεσε το ηθικό πλεονέκτημα» δήλωσε στο Κανάλι 1.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.