ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Α. Σαμαράς

10:54 - 08 Δεκ 2009 | Πολιτική
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.


Κατά την πρώτη του συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, με την ιδιότητα του προέδρου της ΝΔ, ο Αντ.Σαμαράς αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα του θα στηρίξει την επανεκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το Μάρτιο.

Το βράδυ, ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος τη Δευτέρα έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, μετά από νοσηλεία οκτώ ημερών.

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στη Βόννη, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματός του, προκειμένου να παραστεί στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Τον κ. Σαμαρά θα συνοδεύουν στη Βόννη, μεταξύ άλλων, ο Δ.Αβραμόπουλος, ο Γ.Βαρβιτσιώτης, ο Π.Παναγιωτόπουλος και ο Κ.Χατζηδάκης, ωστόσο στην αποστολή δεν θα περιλαμβάνεται η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επικαλέσθηκε ασθένεια.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πάντως, η απουσία της κ. Μπακογιάννη από την αποστολή στη Βόννη φαίνεται πως σχετίζεται με τη δημοσιοποίηση του απόρρητου εγγράφου για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και τις αποστάσεις που έλαβε η Ρηγίλλης.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.