ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την κυβέρνηση

13:53 - 23 Δεκ 2009 | Πολιτική
Η προσπάθεια της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ να εκτρέψει την προσοχή του Ελληνικού λαού από την προφανή αδυναμία του κ. Παπανδρέου να κυβερνήσει αποτελεσματικά, σε αναλώσιμα "θεάματα", καθίσταται πλέον κραυγαλέα και εκθέτει τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ σχετικά με τις Εξεταστικές επιτροπές και πρόσθεσε:
"Η Ν.Δ. δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ζητάει να έρθουν όλα στο φως. Εκείνο, όμως, που δεν θα επιτρέψει, είναι τα ευτελή επικοινωνιακά παιχνίδια, που έχουν ως στόχο τη συγκάλυψη της πραγματικότητας. Ας ασχοληθεί, επιτέλους, ο Πρωθυπουργός με τα μεγάλα και επείγοντα ζητήματα του τόπου. Και ας μην αναζητεί άλλοθι και προσχήματα για την αβουλία, την ατολμία και την αναποφασιστικότητά του". 

Ο κ. Π. Παναγιωτόπουλος υπενθύμισε ότι "όταν ο Πρωθυπουργός εξεδήλωσε την πρόθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση Εξεταστικών Επιτροπών στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να αποκατασταθεί η διαφάνεια παντού". 

Σαμαράς για την οικονομία

Επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο.

Κάθε μέρα που περνά με την κυβερνητική απραξία και αδράνεια με αναβλητικότητα και τα λάθος μηνύματα, είναι σε βάρος της οικονομίας και του τόπου, είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι "απαιτείται ρεαλιστικό πρόγραμμα με συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης".

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ακόμη ότι είχε μια πρώτη συζήτηση με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος και ότι ενημερώθηκε πλήρως για τα ζητήματα της οικονομίας.

 Τέλος, ανέφερε ότι θα συμφωνεί με την κυβερνητική πολιτική όταν πρέπει, ενώ θα ασκεί κριτική όπου υπάρχει διαφωνία.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.