ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος είναι ο ''πιστολέρο'' με το μαύρο τζιπ;

15:25 - 23 Δεκ 2009 | Πολιτική
Αυτό το ερώτημα βασανίζει την ελληνική αστυνομία αλλά και τους πολίτες που πλέον κοιτούν πίσω απ'τον ώμο τους για ένα μαύρο τζιπ... Οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον ''πιστολέρο'' που πυροβολεί τις τελευταίες δύο μέρες εναντίον πολιτών - τυχαίων στόχων παραμένουν προς το παρόν άκαρπες. Πάντως, στους δρόμους έχουν στηθεί μπλόκα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Τελευταίο θύμα του μια 47χρονη γυναίκα, χθες βράδυ, στη διασταύρωση Χειμάρας και Βορείου Ηπείρου, στον Κολωνό. Η γυναίκα βάδιζε στο πεζοδρόμιο, όταν, σταμάτησε δίπλα της ένα μαύρο τζιπ, μέσα από το οποίο ο άγνωστος την πυροβόλησε και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Είχαν προηγηθεί δύο παρόμοια περιστατικά το βράδυ της Δευτέρας, στο Βοτανικό και στο Μοσχάτο, με θύματα ένα Βούλγαρο ποδηλάτη, ο οποίος τραυματίστηκε από σφαίρα στο δεξιό καρπό, και έναν 57χρονο Έλληνα, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.Και στις δύο περιπτώσεις οι πυροβολισμοί ρίχτηκαν μέσα από μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια, οδηγώντας σε εύλογες εικασίες ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

Καθώς τα θύματα δεν συνδέονται μεταξύ τους η Αστυνομία θεωρεί ότι ο δράστης είναι ένα μοναχικό άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.